YÜKSEKOKULUMUZDAN HABERLER

REKTÖRÜMÜZ, SORGUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, fakülte ve yüksekokul ziyaretlerini sürdürüyor.

REKTÖRÜMÜZ, SORGUN MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

2019-2020 akademik yılının başlamasıyla birlikte sık sık öğrenciler ile bir araya gelen Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, 310 öğrencinin eğitim gördüğü Sorgun Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Sorgun Meslek Yüksekokulu’nun fiziki yapı ve donanım açısından oldukça iyi olduğunu  belirten Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ, “Böyle fiziki imkânı ve donanımı çok iyi olan bir okulda eğitim görmek ayrılacaktır.” dedi.

Öğrencilere bazı tavsiyelerde bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ şunları söyledi; “Öğrenci olmanın birinci hedefi öğrenci olmanın sorumluluğunu taşıyarak hareket etmektir. Hedefiniz, ön lisans programını bitirdikten sonra alanla ilgili lisans tamamlamak olsun. Bu hedefinize veya bir başka belirlediğiniz hedefinize ulaşmak için çok çalışın, hedefiniz ve ideallerinizden asla vazgeçmeyin.  Emin olabilirsiniz, Allah’ın izniyle kendinizin bile hayal edemeyeceği bir başarıya ulaşacaksınız. Sizler bu ülkenin teminatı ve geleceğisiniz ve bizim için çok önemlisiniz. Problemle karşılaşabilirsiniz,  sıkıntılarınız olabilir. Biz kocaman bir aileyiz. Aşamadığınız bir problem olursa bizlere açık yüreklilikle bunları aktarabilirsiniz. Bizlerde canı gönülden sizlerin problemlerinizi çözmeye hazırız. Bizler, sizlerin mutlu ve huzurlu bir şekilde eğitim öğretimlerinizi sürdürmeniz için çalışıyoruz.” diye konuştu.

16.10.2019 09:01