YÜKSEKOKULUMUZDAN HABERLER

SORGUN MYO DUMANSIZ HAVA SAHASI

SORGUN MYO DUMANSIZ HAVA SAHASI

Yüksekokulumuz Özel Güvenlik ve Koruma programı müfredatında bulunan Topluma Hizmet Uygulamaları dersi projesinde dersin sorumlusu Öğr. Gör. Erkut Okan AKSU’nun ve Yeşilay Yozgat şubesi personeli Esra ALTIKULAÇ’ın işbirliğiyle 4207 sayılı Tütün ürünlerinin zararlarının önlenmesi ve kontrolü hakkında kanun gereği “Tütün ürünlerindeki kullanımın azaltılması yönünde farkındalık oluşturmak için” yüksekokulumuzun “Dumansız Hava Sahasının” belirlenmesi çalışması; farklı programlardan öğrenciler, öğretim elemanları ve Sorgun MYO yönetiminin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Çalışmanın gerçekleştirilmesinde Öğr. Gör. İbrahim KARSLIOĞLU ve Yeşilay Yozgat Şubesi Müdürü Halil İbrahim COŞKUN katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

17.10.2019 11:05