Rektörümüz Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ fakülte yüksekokul ve meslek yüksekokulu ziyaretlerini sürdürüyor. Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ, Sorgun Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret ederek akademik ve idari personel ile bir araya geldi.

Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen tanışma toplantısında Meslek Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ersin Kantar Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ’a yüksekokul hakkında bilgi verdi.

Özel sektörün ve sanayicilerin ihtiyaç duyduğu alanlarda kalifiye eleman yetiştirmesi anlamında meslek yüksekokullarının önemli olduğuna dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, farkındalık prensibine dayalı sorgulayıcı, sorumlu, üretken, yüksek donanımlı teknik bilgi ve becerilere sahip ara elemanlar yetiştirmesi açısından meslek yüksekokullarını önemsediğini sözlerine ekledi.

Sorgun Meslek Yüksekokulunun fiziki yapı ve donanım açısından oldukça iyi bulduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ gerek akademik kadronun gayreti ve özverisi gerekse yönetim anlamında sağlanan katkılarla meslek yüksekokulumuzu var olan potansiyeli ve değerinden daha fazlasını kazandıracağız dedi.

Rektörümüz toplantının sonunda temel anlamda yönetimsel olarak hedefleri, beklentileri ve yol haritası hakkında bilgiler vererek akademik ve idari personelimizin öneri ve taleplerini dinledi.

26.06.2019 13:00