STAJ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılına mahsus olmak üzere zorunlu yaz stajları için bahar dönemi veya yaz okulu sonunda derslerini başarı ile tamamlayıp mezun durumuna gelen öğrencilerimiz stajlarını ödev şekilde çevrim içi (online) yapabileceklerdir. Hangi konularda ödev hazırlanacağı konusunda bölüm staj sorumlusundan ve bölüm web sayfanızdan bilgi alabilirsiniz.

Mezun durumunda olmayan öğrenciler için staj işlemleri devam etmekte olup, staj İşlemleri Pandemi sonrası normalleşme tamamlanıncaya kadar ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bu duruma rağmen staj yapmak isteyen öğrenciler için; Staj sözleşmesine Ek- 23. Madde koyulmuş olup, gerekli şartları kabul eden öğrenciler staj işlemlerini gerçekleştirebilecektir.

Fiziksel staj yapmak isteyen öğrenciler belirtilen evrakları doldurarak staj tarihe kadar ilgili danışman hocalarına posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

Staj Takvimi

Gerekli Evraklar;