Tek Ders / Üç Ders Sınavları Hakkında Duyuru

Dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.

Dilekçeler yüksekokulumuza şahsen teslim edilebileceği gibi, e-mail yolu ile de gönderilebilir. E-mail yolu ile gönderilmesi için dilekçelerin, doldurulduktan sonra çıktı alınıp imzalandıktan sonra; taratılarak mail atılması gerekmektedir.

Dilekçeler en geç 23 Temmuz 2021 saat 17:00' ye kadar mutlaka ulaştırılmalıdır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Yaşanacak sorunlardan öğrenci kendisi sorumludur.

Tek ders sınavları 27-28 Temmuz 2021 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınav programı yapılacak başvurulara göre düzenlenecek olup, sitede ilan edilecektir. ( Bayram Tatili nedeniyle sınav takviminin 26 Temmuzda yayınlanması planlanmaktadır. Bu süre içerisinde siteyi kontrol ediniz)

Not: Üç ders sınavına yalnızca 2012 ve öncesi kayıtlı olup mezun durumunda olan öğrenciler girebilmektedir.

Telefon: 0 (354) 502 00 55

E-mail: sorgunmyo@bozok.edu.tr