Yeni Kayıt Olan Öğrencilerimiz için Uyum (Oryantasyon) Eğitimi

Meslek Yüksekokulumuzu yeni kazanan öğrencilerimizin üniversite eğitimine yönelik hazırlık çalışmaları kapsamında öğrenci beklentilerini karşılayacak düzeyde uyum (oryantasyon) faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi gerektirmektedir. Bu nedenle, yeni kazanan öğrencilere yönelik olarak 17.09.2019 Salı günü Okumuz Konferans Salonunda Okulumuz Müdürü, yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve idari personelimizin katılımıyla bir tanışma toplantısı yapılacaktır.

17.09.2019 Salı günü saat 10.00'daki tanışma toplantısına;

1. sınıf öğrencileri katılacaktır.

UYUM PROGRAMI İÇERİĞİ

1- Yozgat tanıtımı

2- Üniversite tanıtımı

3- Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, Öğrenci Disiplin Yönergesi ve diğer gerekli yönerge ve yönetmelikler hakkında bilgilendirme