OTOMOTİV TEKNOLOJİSİ PROGRAMI

Otomotiv Teknolojisi Programı Ders Müfredatları Güncellemesi

Sorgun MYO Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri bölümü olarak, yerli otomobilimizi hak ettiği başarıya taşınmasına katkı sağlamak için elektrikli ve hibrit araç teknolojisine yönelik ders müfradatlarımızı güncelledik. Ayrıca yerli otomobilimiz için gerekli kalifiyeli ara eleman ihtiyacını sağlamak için batarya teknolojileri, mobilete kavramı, akü batarya elementleri, yeni teknoloji ve yeni üretim biçimleri üzerine eğitim çalışmalarımız başlamıştır. Bölümümüz bünyesindeki öğrencilerimize ve yerli otomobilimize katkı sağlaması için üzerimize düşen sorumluluğu büyük bir çaba ve gerekli altyapı çalışmalarını oluşturarak ülkemiz otomotiv sektörünü, değerli bir marka yapma yolunda bütün desteklerimizi sunacağız.

16.11.2020 16:09